Buitenhuisje

Prijsoverzicht Buitenhuisje 38 & 39

Hiernaast vind je de prijzen voor een overnachting in de Buitenhuisje. De prijs is altijd inclusief linnenpakket. Indien je een reservering wilt plaatsen, ga dan naar beneden op deze pagina naar het kopje 'Boeken'. Daar vind je het online reserveringsprogramma, waarin je alle nodige gegevens kunt invullen en de reservering kunt versturen. Je ontvangt van ons een email met een link om de reservering definitief te maken. Daarna nemen wij contact op om je te voorzien van de benodigde informatie.

Plattegrond Extra informatie Buitenhuisje

Tarieven per dag/nacht

Één nacht €110,-
Weekend (vr-ma) €225,-
Midweek (ma-vr) €350,-
Week €450,-
Toeristenbelasting p.o.p.p. €2,-

All-in prijs voor een Buitenhuisje is op basis van twee personen, één auto (op centrale parkeerplaats), gebruik algemene sanitair ruimte en buitenkeuken, verlichting, koelkast, comfortabele bedden en centraal watertappunt. Optioneel: linnenpakket (€ 7,50 p.p) en eind-schoonmaak (€ 35,-). Exclusief toeristenbelasting en boekingskosten. Huisdieren zijn niet toegestaan in onze verhuur accommodaties en roken is verboden. Aankomst vanaf 14.00 uur - vertrek vóór 11.00 uur.

 
Extra informatie bij het boeken: Boek je een Buitenhuisje voor één nacht, dan is een linnenpakket inbegrepen. Kom je een weekend, midweek of week kun je een linnenpakket optioneel bijboeken. Tevens gaan we er vanuit dat je de eindschoonmaak zelf doet. Wil je de schoonmaak aan ons over laten, kun je dat aangeven door onder "opties" 'eindschoonmaak' aan te vinken.