Pipowagen

Prijsoverzicht Pipowagen 31

Hiernaast vind je de prijzen voor een overnachting in de Pipowagen. De prijs is altijd inclusief linnenpakket. Indien je een reservering wilt plaatsen, ga dan naar beneden op deze pagina naar het kopje 'Boeken'. Daar vind je het online reserveringsprogramma, waarin je alle nodige gegevens kunt invullen en de reservering kunt versturen. Je ontvangt van ons een email met een link om de reservering definitief te maken. Daarna nemen wij contact op om je te voorzien van de benodigde informatie.

Plattegrond

Tarieven per dag/nacht

Één nacht €175,-
Weekend (vr-ma) €360,-
Midweek (ma-vr) 460,-
Week €675,-
Toeristenbelasting p.o.p.p. €2,-

All-in prijs voor de Pipowagen is op basis van maximaal vier personen, één auto (op centrale parkeerplaats), gebruik algemene sanitair ruimte, ingerichte keuken, verlichting, koelkast, comfortabele bedden met dekbed en kussen, centraal watertappunt. Optioneel: bedlinnen (€ 7,50 p.p) (bij de boeking voor één nacht is bedlinnen inbegrepen) en eindschoonmaak (€ 35,-). Exclusief toeristenbelasting en boekings-kosten. Huisdieren zijn niet toegestaan in onze verhuur accommodaties en roken is verboden. Aankomst vanaf 14.00 u - vertrek vóór 11.00 u.

 
 
 
Extra informatie bij het boeken: Boek je een Pipowagen voor één nacht, dan is een linnenpakket inbegrepen. Kom je een weekend, midweek of week kun je een linnenpakket optioneel bijboeken. Tevens gaan we er vanuit dat je de pipowagen veegschoon achterlaat.